Wil je eens lekker met een waterfiets over de Rottemeren cruisen of over de Rotte paraderen en tegelijkertijd de rust van het water en de natuur om je heen ervaren? Huur dan een van onze elektrische waterfietsen. Dit is een normale waterfiets alleen dan aangedreven door een elektromotor. Hierdoor kun je in alle rust optimaal genieten van de omgeving en luieren to the max! Wij verhuren deze waterfietsen die je zonder vaarbewijs mee kunt nemen. Onze waterfietsen hebben een zonnedek, dus ook stilliggen is de moeite waard. Voor het ultieme vakantiegevoel haal je bij ons een elektrische waterfiets!

Geen vaarbewijs nodig!

Voor slechts €70,- per twee uur huur je een complete elektrische waterfiets. Voor meer informatie kan je bellen naar +31 6 4074 4191, of doe direct een reservering via onderstaand boekingsformulier.

Warme groet Rio Molino

Houd er rekening mee dat je een geldig legitimatiebewijs en €300 euro borg dient af te geven als je een elektrische waterfiets komt huren bij ons. Daarnaast word bij schade een eigen risico van €300 gerekend.

Laden...

Heb je vragen of wil je graag boeken? Neem vrijblijvend contact op!

Contact