Vanaf onze unieke locatie bieden wij je met groot genoegen onze diensten aan. Waar de jachthaven begonnen is met het aanbieden van ligplaatsen zonder daar aanvullende diensten bij te leveren, verhuren wij vanaf medio 2018 ook boten. We hebben een aantal mooie sloepen, een varend terras die wij verhuren. Daarnaast willen wij je graag helpen om jouw verblijf aan of langs de Rotte onvergetelijk te maken. Daarvoor kunnen we je een rondvaart op maat aanbieden en kunnen we een lunch of bbq pakket voor je samenstellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Boten verhuur

Lijkt het jou ook wat om lekker te genieten van de Rottemeren of om naar Rotterdam of Delft te varen? Wij bieden je de mogelijkheid om dit te doen zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over de ligplaats of het onderhoud van de boot. Je huurt gewoon een boot op de dag dat je daar zin in heeft. Vanuit onze locatie ligt de wereld van het water voor jou open! Wij hebben een aantal verschillende soorten boten voor de verhuur beschikbaar. Voor geen van de boten die je kunt huren heb je een vaarbewijs nodig en helpen wij je zo op ‘weg’! Wij richten ons op de verhuur in het luxe segment, daarom verhuren wij sloepen en een varend terras

Ligplaatsverhuur

Wij verhuren ligplaatsen voor jouw boot. Deze ligplaatsen hebben een goede bereikbaarheid doormiddel van onze houten vlonders. Jouw boot is bij ons in goede handen. Vanuit Riomolino heb je de mogelijkheid om binnen de kortste keren op de Rotte te varen waar je heerlijk kunt ontspannen. Graag geven wij jouw boot een plaatsje bij ons in de haven, het mooie is dat je bij ons al terecht kunt met een roeiboot, maar we hebben ook plaats voor grotere schepen tot wel 15 meter. Jouw boot is bij ons in goede handen en wij zorgen ervoor dat de boten veilig aangemeerd  liggen. Wij bieden je de mogelijk om een contract af te sluiten voor het nalopen van jouw boot en te controleren op eventuele lekken of schade.  Wij hebben plek voor ongeveer 70 boten. Ben jij op zoek naar een betrouwbare en betaalbare jachthaven? Informeer bij ons naar de tarieven voor jouw specifieke situatie. Wij dragen graag zorg voor jouw boot zodat je kunt genieten als het lekker weer is! Ligplaatsen in deze omgeving zijn geliefd, dus bel of mail ons snel.

  • schepen tot 15 meter
  • 70 ligplaatsen
  • zeer goede locatie

Riomolino Shop

Wij zijn druk bezig om de Rio Molino op te bouwen. Bij deze shop kun je binnenkort de meest voor de hand liggende zaken voor watersport aankopen. Denk hierbij aan zwemvesten, bolders of een touwtje om je boot aan te leggen. Verder kun je tijdens het wachten een ijsje, een kop koffie of frisdrank uit de automaat halen. Maar nog even geduld:

  • Ontbijt, lunch of BBQ op de boot
  • Zwemvesten, bolders of een touw
  • Ijsje, kop koffie of frisdrank

Rondvaarten (tot 24 personen)

Heb je geen zin om zich zorgen te maken over wie er moet varen? Of heb je gewoon zin om heerlijk te ontspannen terwijl je geniet van een rondvaart over de Rotte. Dit kun je natuurlijk ook combineren met een heerlijke lunch of een barbecue op ons varend terras. De mogelijkheden zijn oneindig en als je vragen hebt of wilt reserveren neem gerust contact op.